homepage design logo.gif (4005 bytes)

 

Et Web eller en Hjemmeside er en vigtig del af en virksomheds profilering i det moderne IT samfund. Kunder benytter ofte internetsøgninger til at holde sig informeret om tilbud og udvalg indenfor alle former for ydelser i samfundet.

Selvom du ikke går i tanker om at lancere internet baseret handel af dine produkter, må du ikke overse den store reklameværdi der ligger i at have dit eget Websted. 

Fordele ved et Websted

Hvad er et Websted eller hjemmeside ?

En hjemmeside er en elektronisk mulighed for at præsentere din virksomhed på internettet.
Præsentationen kan indeholde billeder af dine produkter.
Et websted oprettes på en computer, der er tilsluttet internettet døgnet rundt. Computeren kan enten stå i din virksomhed eller være en vært hos en af de mange internet udbydere.
For at etablere en hjemmeside/websted skal man købe/registrere et domænenavn som kan identificere ens virksomhed. Man skal videre etablere et abonnement hos en internetudbyder.
Når dette er på plads skal hjemmesiden/webbet designes.

VANCK kan tilbyde at foretage dette design med udgangspunkt i din virksomheds nuværende logo og farvevalg. Vi indlægger usynlige søgeord i dit websted og registrerer dig hos de største søgemaskiner. VANCK vil i forbindelse med designet tilbyde at formidle registrering af domænenavn og oprettelse af abonnement hos internet udbyder.

Fordelen ved at anvende VANCK til dit webdesign.

Små og mellemstore virksomheder vil erkende at opgaven med at designe og vedligeholde et Websted kan være tids- og omkostningskrævende i forhold til virksomhedens øvrige opgaver.
Hvis man ikke jævnligt opdaterer sit Web vil det kunne få en negativ reklameværdi. Udgifter til software og kurser til medarbejdere overstiger langt de udgifter der er forbundet med et abonnement hos VANCK. Hvis din virksomhed ikke er på nettet kan vi endog tilbyde at modtage elektroniske henvendelser og formidle dem videre pr fax eller telefon.

Hvad enten du finder det svært eller blot vil spare tid - kontakt VANCK Webdesign.

Senest revideret 14-08-2001